Onderwijs op afstand – Update #2

⏳ Aankomende week volgen leerlingen alweer 6 weken thuisonderwijs en hebben de initiatiefnemers van Mediabalans ondersteuning geboden bij Onderwijs op Afstand aan leerlingen, ouders en onderwijsinstellingen.

💻 Zijn er in totaal 840 aanvragen afgerond door goede informatievoorziening aan de doelgroepen die betrokken zijn bij het organiseren van thuisonderwijs en het volgen van digitale lessen op afstand.

💻 Zijn er in totaal 117 aanvragen opgelost door een goede doorverwijzing naar het juiste loket voor het indienen van een aanvraag onderwijsvoorzieningen, voor zowel individuele leerlingen als onderwijsinstellingen. 

✌️ Zijn er in totaal 17 aanvragen uitgeleverd dankzij onze matchmaking vraag & aanbod. Met speciale dank aan onze donateurs en netwerk contacten die geheel belangeloos zich inzetten zodat alle leerlingen digitaal thuisonderwijs kunnen blijven volgen. Klik hier voor meer informatie.

🧩 Heeft de corona crisis de innovatiemotor van digitalisering in het onderwijs gestart en is gebleken dat 2,5 miljoen overheidssubsidie niet toereikend is om alle leerlingen digitale lessen op afstand te laten volgen.

🧩 Is SIVON door ons geïnspireerd om digitale inclusie en kansengelijkheid in het onderwijs te waarborgen, door samenwerking te stimuleren met het bedrijfsleven, branche organisaties en beleidskaders onderwijs.

✌️ Is één van de initiatiefnemers van Mediabalans geïnterviewd door Meesters met Dromen in Pakhuis de Zwijger voor de EduCAUTION Videocast #4. Hierover later meer… op Facebook

✨ Worden wij zo enorm blij van alle stralende leerlingen die weer digitaal thuisonderwijs kunnen volgen en ouders, leerkrachten en docenten die ons foto’s sturen van hun meest inspirerende en motiverende momenten.

💖 Applaus voor iedereen die zijn steentje bijdraagt!

Dankbare groet,

Gül Akcaova en Ida van Praag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *